Vacatures in Limburg

Vacatures in Limburg – Service van NoordLimburgWerkt.nl

Vacatures in Limburg, in je Instagram feed, Facebook Messenger en je mailbox

We zijn sinds kort ook te volgen via Instagram. Via Instagram en Instagram Stories blijf je op de hoogte van de meest actuele vacatures in Limburg, krijg je een kijkje achter de schermen bij NoordLimburgWerkt en ontvang je handige tips die je kunt gebruiken bij het solliciteren en het zoeken naar een baan.

Volg NoordLimburgWerkt via Instagram:

Als je ons wilt volgen, dan kan dat door op de volgende link te klikken: https://www.instagram.com/noordlimburgwerkt.nl/

Wil je op meerdere manieren op de hoogte blijven?

Dat kan! We bieden een scala aan mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de meest actuele vacatures in (noord) Limburg. Zo kun je een gratis account aanmaken op onze website via de pagina ‘registreren’ (klik hier). Je kunt achter de schermen van de website de vacature meldingen activeren. Je geeft simpelweg aan in welke branche je actief op zoek bent naar een baan en de software doet de rest. Registreren en het activeren van deze meldingen kost je ongeveer anderhalve minuut van je tijd en is helemaal gratis! Ook hierdoor blijf je op de hoogte van actuele vacatures in Limburg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (geen spam, we versturen iedere twee tot drie weken een nieuwsbrief met daarin actuele vacatures) je kunt je hiervoor aanmelden via: deze link (klik hier) Je kunt je uiteraard altijd afmelden voor deze nieuwsbrief.

En maak gebruik van onze unieke service via Facebook Messenger:

Stuur ons via Facebook een privé bericht waarin je ons laat weten wat voor een baan je precies zoekt of de branche waarin je op zoek bent. Dan sturen wij je een persoonlijk bericht, zodra er een vacature op de website online komt te staan. Hierdoor zul jij op de hoogte blijven van actuele vacatures in Limburg en kunnen wij onze opdrachtgevers sneller en beter met de juiste personen in contact brengen. Kortom een win win situatie. Je kunt onze Facebook pagina vinden door hier te klikken.

 

Limburg, Nieuws

Geef een reactie

drie × twee =